PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Rusc, un espai per als joves d’Andorra la Vella

Compta amb 250 metres quadrats d’espais de lleure i educatius

Per El Periòdic

Joves durant un dels tallers que s’han ofert
Joves durant un dels tallers que s’han ofert | ANA / M. P.

El servei de Joventut ha donat el tret de sortida a l’estiu aquesta tarda amb una festa adreçada als joves i adolescents a les noves instal•lacions de l’Estadi comunal Joan Samarra Vila. Durant la jornada un centenar d’assistents han gaudit de música en directe, espectacles de ball, tornejos de futbolí i activitats de tatuatges. 


El programa inclou, entre d’altres, una sortida al Source wake parc, estada i activitats als refugis del Pla de l’Estany i Cabana sorda. A les activitats dirigides, a més, se li han de sumar el grapat de campus esportius a Andorra i estades multiesportives a la Costa Daurada. 


El nou espai de Joventut, de fet, s’ha concebut per optimitzar al màxim les diferents àrees i donar resposta a la diversitat d’inquietuds de les persones joves, Les instal•lacions volen, també, ser una àrea d’acollida de totes aquelles entitats i col•lectius juvenils que actuen a la parròquia. 


El Rusc ofereix un gran espai de lleure educatiu de 250 metres quadrats que compta amb una cuina totalment equipada, al voltant de la qual es fan tallers de cuina però també trobades per berenar i crear espais de diàleg, i també un espai amb una seixantena de jocs de taula, consoles i pantalles. 


El departament també posa a disposició dels usuaris equips de so, un escenari, una biblioteca, un espai chill out i una terrassa de 144 metres quadrats per realitzar activitats a l’exterior. Per finalitzar, el Rusc compta espais, amb ordinadors i connexió a Internet, per els joves que vulguin estudiar 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT