- Blanco indica que vol doblar la xifra de facturació del kàrting en relació a l’any passat
- Una de les novetats és la pràctica de submarinisme al llac del Forn de Canillo
I. C.
CANILLO
- El pilot de Fórmula 1, Marc Gené, prova un car, ahir al Tarter. Foto: TONY LARA
Grandvalira posa en marxa les activitats d’estiu amb el ferm objectiu d’assolir el 20% més de volum de negoci. Així ho va anunciar el director general de la marca, José Blanco, el qual també va destacar ahir l’oportunitat de doblar la xifra de facturació del kàrting del Tarter.
El circuit redissenyat pel pilot de proves de Ferrari (Fórmula 1), Marc Gené, és una de les apostes que s’integra en un ampli llistat d’oferta de lleure dividida en tres àrees més: el Grandvalira Bike Park (Soldeu), el Golf Soldeu i el Family Park (Forn de Canillo). El kàrting instal.lat a l’aparcament del Tarter té un traçat de 500 metres i s’ha confeccionat de nou sent ara més ampli, amb unes tanques protectores més segures que permeten oferir al corredor i als monitors més visibilitat. “Sents molt més la derrapada, pots anar 100% al límit, fer més avançaments i treballar el cronometratge”, va explicar el pilot català. A més, hi va afegir: “A la gent andorrana li agrada molt córrer, per tant, és un circuit ideal”.
També a peu de pistes del Tarter s’hi incorporarà un altre circuit, però en aquest cas destinat al públic infantil. El recorregut serà de 150 metres.
En la mateixa línia que Vallnord, el domini de les Valls d’Orient manté el preu de les tarifes de la campanya anterior. Les dues estacions ofereixen un forfet conjunt de cinc dies no consecutius per visitar els bike parks. S’ha creat també un paquet que inclou kàrting sobre l’asfalt i kàrting sobre gel a les instal.lacions del Palau de Gel, en l’últim cas. Una de les activitats familiars més atractives és la pràctica de submarinisme al llac del Forn. Immersió a una profunditat d’entre 15 i 90 metres. Grandvalira també ha reforçat l’àrea de la bicicleta.
icasasayas@andorra.elperiodico.com
Per a més informació consulti l’edició en paper.