• La selecció benjamina acaba última i l'alevina, desena
30052010 vila
L'Andorra-Valladolid benjamí, aquest matí a Aixovall.

IVÁN MOURE

El València és el nou rei del Memorial Francesc Vila en aixecar la Copa de Campió a Aixovall en les dues categories. És l'hereu de l'Espanyol benjamí i l'Haute Garonne aleví gràcies al fet que ha guanyat l'Atlètic de Madrid per 2-1 els sub-11 i a la tanda de penals els més petits, en un torneig en què en l'onzena edició ha viscut una festa del futbol amb les graderies d'Aixovall i el Comunal plenes, amb unes 200 persones, que han donat ambient a dos dies esplèndids de sol i bon futbol per part d'equips de talla mundial com ara el campió i subcampió, el Reial Madrid, Vila-real, Slavia de Praga o el Hadjuk Split.
La selecció benjamina va caure en la lluita per l'últim lloc i la benjamina també va perdre i ha finalitzat desena.