PUBLICITAT

Canillo dóna l'últim adéu a l'excònsol Patrícia Tourreau

  • L'església de Sant Serni va acollir la missa d'enterrament
EL PERIÒDIC
CANILLO

L'església de Sant Serni de Canillo va acollir ahir al matí la missa i l'enterrament de l'excònsol menor Patrícia Tourreau, que va perdre la vida dimarts passat en un accident de trànsit als afores de la població francesa d'Alzille, molt a prop d'on residia des de feia anys. Tourreau va ser cònsol menor del Comú de Canillo entre els anys 2001 i 2003.

El cos de Patrícia Tourrea va ser incinerat en una cerimònia íntima aquest divendres a França. Les autoritats de Canillo i del país, així com gran part dels habitants de la parròquia de Canillo, familiars i amics, es van aplegar ahir a l'església per donar-li l'últim adéu i acompanyar les seves despulles fins al moment de l'enterrament.

ÚLTIM RECONEIXEMENT
Tourreau era una persona molt coneguda a Canillo, però també al conjunt del país. Va exercir de professora d'educació física i va ser responsable del departament de Cultura del Comú d'Andorra la Vella. Després del seu pas pel comú canillenc, va abandonar la vida política, fins que va decidir fixar la seva residència a França.

De fet, al Comú de Canillo hi va exercir diversos càrrrecs. Tourreau va ser cònsol menor i consellera major, entre d'altres. Més endavant, es va traslladar amb el seu company a una localitat propera a la ciutat de Narbonne, on es dedicava al cultiu de la vinya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT