PUBLICITAT

Encamp

Diferent tècnic, mateix costum

Vuitena visita seguida del Barça de futbol sala en l’inici d’una nova etapa amb Andreu Plaza a la banqueta

Per Iván Moure

Un dels infants de les activitats 4x15 posa a prova els reflexos de Sedano, ahir en l'entrenament compartit amb la plantilla del Barça.
Un dels infants de les activitats 4x15 posa a prova els reflexos de Sedano, ahir en l'entrenament compartit amb la plantilla del Barça. | Maricel Blanch
Un nou FC Barcelona Lassa amb set fitxatges i el canvi de Marc Carmona per Andreu Plaza a la banqueta marquen la vuitena visita seguida dels blaugrana, que des del 2009 tenen el costum d’iniciar les pretemporades a Encamp.
 
El capità i porter, Paco Sedano, va definir a la perfecció la situació actual d’un equip que l’any passat es va quedar a les portes de tot: subcampió de Lliga i semifinalista a la UEFA Futsal Cup. «Ens espera una temporada especial. Comença un canvi de cicle, amb gent nova il·lusionada i els que seguim, que continuem amb fam de títols», va assegurar per pica l’ull a la parròquia que lidera Jordi Torres: «Aquí tenim totes les eines necessàries per fer la nostra feina». Un lloc que per al propi Sedano porta grans records: «Tinc bons records d’Encamp. Aquí és on va començar l’època daurada, esperem repetir aquells èxits en la nova etapa».
 
Plaza, que ha estat cinc anys dirigint el filial, coneix la casa blaugrana tot i admetre que «la situació d’ara no és la mateixa, ja que tinc 14 jugadors de primer nivell, set nous i set que continuen, que haig d’adaptar al que jo vull». I el que vol no serà molt diferent a nivell de joc: «És més una qüestió mental. S’ha perdut la confiança i vull recuperar aquell equip que espantava els rivals».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT