PUBLICITAT

Haciane acaba penúltim en el primer contacte amb l'Europeu

  • El nedador obté un pobre 1min 06,53s en la prova dels 100 braça
EL PERIÒDIC
BUDAPEST

Periodic
Haciane, al fons, en la seva cursa d'ahir, amb l'israelià Daniel Malnik. Foto: AP / DOMENICO STINELLIS

Sigui pel canvi en la normativa o pel que sigui, ahir Hocine Haciane no va tenir el seu dia. El nedador, únic representant andorrà als Campionats d'Europa que es disputen a Budapest, va tenir ahir un debut amarg en la prova dels 100 braça, on va finalitzar penúltim de tots els nedadors. Haciane va ser 60è amb un temps d'1min 06,53s. Aquest resultat fins i tot està molt lluny de la seva millor marca personal --i rècord absolut d'Andorra-- en aquesta disciplina i distància, d'1min 02,94s.

L'actuació d'Haciane va ser molt discreta en el que era la seva estrena en la piscina hongaresa. El nedador, com tots els altres competidors amb un banyador homologat per la FINA, va fer un primer parcial força dolent (30,67s), tot i que després del viratge es va recuperar una mica per superar l'últim classificat, l'eslovac Matej Kuchar (1min 06,62s). En aquest segon parcial de la cursa, Haciane va fer un temps de 35,86s, millor que el del finlandès Ari-Pekka Liukkonen, que va fer 35,96 però uns millors primers 50 metres amb 30,47s, cosa que va fer que superés l'andorrà amb un temps final de 1min 06,43s. El temps d'Haciane ahir, 1min 06,53s, va quedar molt lluny de l'1min 02,94s que va aconseguir en els Mundials de Roma disputats l'estiu passat.

L'andorrà va acabar també últim de la seva sèrie, la primera del dia, en la qual va sortir en el carrer quatre. El millor de la sèrie, l'israelià Daniel Malnik, tampoc no es va classificar per a les semifinals tot i el seu temps: 1min 02,94s. Haciane va finalitzar la prova a 6,05s del guanyador, el noruec Alexander Dale Oen, que va fer un temps d'1min 00,48s, tot i que molt lluny dels 58,58s, el rècord del món de la disciplina en mans de l'australià Brenton Rickard, aconseguit als Mundials de Roma de l'any passat, i lluny també del rècord dels Europeus, en mans del noruec Dale Oen (59,76s), ahir guanyador de les sèries.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT