PUBLICITAT

Hilario, Ramírez, Cuñat i Ferreira, als Jocs de la Joventut de Singapur

  • La nedadora de la FAN serà la banderera en la cerimònia d'inauguració del pròxim 14 d'agost
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
D'esquerre a dreta, Hilario, Cuñat, Ramírez i Ferreira, amb els tècnics Garcia i Ripoll al darrere, ahir. Foto:

Joves de tots els països del món en un marge d'edat entre els 14 i els 18 anys es donen cita a la primera edició dels Jocs Olímpics de la Joventut, que acollirà del 14 al 26 d'agost Singapur. Entre ells, hi haurà quatre andorrans que representaran la natació, el judo i l'atletisme, segons es va anunciar en la presentació que es va fer ahir a la seu d'Andbanc. Es tracta dels nedadors Oriol Cuñat i Mónica Ramírez, del judoka Patrick Ferreira i l'atleta Genili Hilario. Ramírez serà la banderera en la cerimònia d'inauguració del pròxim dissabte, que es realitzarà a l'estadi Bishan a partir de les 19.00 (hora local, les 13.00 al Principat).

L'expedició andorrana ja té fetes les maletes per anar a Singapur avui en un viatge llarguíssim per anar a l'altra part del món. La primera en competir serà l'atleta Genili Hilario, que disputarà les primeres sèries de la seva prova de 400 metres el dimarts 17 d'agost. Pel que fa a la resta d'andorrans, la nedadora Mònica Ramírez competirà en dues disciplines: 50 i 100 esquena; mentre que Oriol Cuñat ho farà en els 50 metres papallona i en els 200 lliures. Així mateix, en judo Patrick Ferreira entrarà en acció en la categoria -66kg. A tots quatre esportistes només els acompanyaran dos tècnics "neutrals", segons el COA, com ara Miqui Ripoll i Francesc Garcia. Eva Rodríguez és la cap de missió.

RESULTATS: AGAFAR EXPERIÈNCIA
Pel que fa a possibles resultats, el president del Comitè Olímpic Andorrà (COA) va manifestar ahir que el més important és "que competeixin amb l'elit i que agafin experiència a escala internacional". Eva Rodríguez hi va afegir: "El millor resultat seria que milloressin els seus registres".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT