PUBLICITAT

Toscano, sis mesos després

  • El davanter del FC Andorra i la selecció ja entrena després de la greu lesió de genoll del 23 de gener
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gimnàs Fa exercicis de camp, però continua enfortint la zona. Foto: TONY LARA

El 23 de gener passat Joan Carles Toscano, jugador del FC Andorra, encarava el porter del Tremp, va trepitjar l'àrea i un defensa es va tirar a sobre. "No crec que anés a fer-me mal, però vaig tenir la mala sort que em va picar a l'altura del genoll", recorda el davanter. Toscano, golejador i un nervi al camp, just després d'aquell instant era estès a la gespa artificial d'Aixovall demanant ajuda. "L'àrbitre va assenyalar córner", concreta l'internacional amb certa amargor. El part mèdic, esgarrifós: trencament del lligament creuat posterior, també del menisc i un esquinç de lligament intern. El futur, mínim sis mesos de baixa. Avui, Toscano ja entrena, ja toca pilota, "però sense fer canvis de ritme ni cap partit", i sobretot pensa en "lluitar per un lloc en l'equip".. El FC An- dorra ha fitxat molt aquest estiu i recupera un golejador.

El camí ha estat tan llarg com gairebé set mesos perquè torni a ser prop del que era. Els primers dos mesos van ser els més durs, "perquè estava boig" de tant de repòs amb la cama estirada, mirant-se-la. Després li van posar una genollera, i més tard anava doblegant la cama de mica en mica, amb sessions de fisioteràpia que encara avui no ha deixat i, només a partir del cinquè mes, una mica de córrer. Sempre amb molta cura. La setmana passada va tenir un esglai entrenant amb la selecció absoluta, amb la qual encara no pot jugar --dimecres, amistós a Xipre: només va ser una petita molèstia, però no en vol més. Encara porta proteccions al genoll.

"Mai no m'havia lesionat el genoll i estava preocupat perquè em pensava que avui estaria pitjor",, assumeix. El ben cert és que només ha perdut en la cama afectada dos centímetres de musculatura. D'il.lusió per tornar, no n'ha perdut. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT