Triomf de Gómez en la màxima categoria al primer dia d'Arinsal

• 230 pilots es donen cita en els gairebé 40 km de circuits de la novena edició
ARINSAL

Un dels participants, en un dels circuits preparats per l'organització, ahir a Arinsal. Foto: TONY LARA

Tot era soroll de motos de trial ahir a Arinsal. El matí i la tarda van estar col.lapsats per la novena edició dels Dos Dies de Trial d'Arinsal, una competició que va aplegar 230 participants i en la qual es va imposar Alfredo Gómez en la màxima categoria --negres--, on hi havia els pilots mundialistes.

Els gairebé 40 quilòmetres de circuits que hi havien preparat els organitzadors del Motoclub d'Arinsal van estar tot el dia oferint un gran espectacle de trial en una competició que ha tornat a tenir un gran èxit de participació. Amants d'aquest esport de totes les edats i nivells van estar participant durant tota la jornada d'ahir, en el que era el primer dia d'alta competició després d'una setmana de frenètica activitat a Arinsal i els seus voltants amb la moto de trial com a protagonista.

En la prova reina, la de categoria negra amb l'atractiu de veure en directe els pilots mundialistes, es va imposar el pilot d'Oximoto Alfredo Gómez Cantero després de sumar només 2 punts. En la classificació final el va seguir Pere Borrella, amb 6 punts, precisament la mateixa puntuació que va sumar Jordi Pascuet, del Motoclub Sedis, i que va completar el podi a falta de la prova d'avui. En la quarta posició va finalitzar Joan Peydro (Oximoto), amb 20 punts, mentre que el cinquè va ser Marc Horrach, pilot de les Illes Balears que va sumar 28 punts. La màxima categoria va comptar amb vuit participants.

Avui torna la competició amb una llarga jornada que arrencarà per als pilots de la categoria negra i vermella a les 10.00 del matí. Així les coses, el Trial d'Arinsal finalitzarà cap a les 18.30 de la tarda. Després es realitzarà el lliurament de trofeus al Saló Louvre de l'Hotel Princesa Parc, on també hi haurà sortejos de regals per als participants d'aquesta setmana de trial. Des de dilluns que van començar les activitats relacionades amb el món del trial, amb cursets per a nens i adults durant quatre dies. Després va arribar la desfilada de motos de divendres, que donava la benvinguda a la competició que es va iniciar ahir i que avui continua als circuits d'Arinsal. [email protected]