PUBLICITAT

Jandro prova la defensa a Puigcerdà en el primer amistós del BP Andorra

  • El tècnic es mostra "molt satisfet" per l'adaptació dels jugadors al seu joc
EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

El BP Andorra fa menys d'una setmana que està de pretemporada i ahir va disputar el primer partit amistós amb un combinat de jugadors de Primera. Va ser al vespre a Puigcerdà, on el resultat va ser el de menys en un enfrontament en què el nou entrenador de l'equip, Jandro Álvarez, va provar diferents sistemes de defensa tant a mig camp com a tres quarts en els quals tots els jugadors tenen un paper per fer.

"Aquesta setmana no ens ha donat temps de fer gaire cosa, però hem estat practicant i posant de relleu els conceptes defensius", va afirmar ahir el tècnic des de la capital ceretana. L'entrenador castellà va reconèixer estar "molt satisfet" pel nivell d'adaptació de tots els jugadors a les seves idees. "La intenció és que els conceptes estiguin clars i que si tens controlada la situació en el teu lloc, també tinguis la capacitat de saber què fer quan per qüestions de joc no estàs en el teu lloc habitual", va dir Jandro, que hi va afegir que el que més destacaria d'aquest inici de pretemporada és "la intensitat amb què treballen tots, la qual cosa fa que tot sigui molt més fàcil; tots trauríem les pretemporades per avorrides, però intentem fer-les de la millor manera possible".

Després del partit d'ahir, l'equip va tornar al Principat per passar la nit i reprendre les sessions d'entrenament d'aquesta pretemporada ja al Poliesportiu de la capital. El dia a dia de l'equip consta d'un entrenament físic al matí i un de més actiu amb pilota a la tarda, mentre que el tècnic també visiona vídeos de rivals amb el delegat Dani Arrufat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT