PUBLICITAT

El Roc Blanc acaba la Copa del Rei 7è i l'Ossa, 19è

EL PERIÒDIC
PALMA DE MALLORCA

Ahir es van disputar les dues últimes regates de la 29a Copa del Rei de vela Audi Mapfre que s'ha disputat durant tota la setmana a Palma de Mallorca. El Roc Blanc Hotels va aconseguir finalitzar 7è en la general de RI 2, mentre que en RI 1 l'Ossa va ser 19è.

Ferran Rabanaque i Ireneu Pla, que han disputat aquesta Copa amb el Roc Blanc, han tancat la seva participació dins del top ten de la seva categoria, tot i que les previsions eren ser entre els cinc primers. La penalització de la cinquena prova, quan no van poder finalitzar per una avaria, ha perjudicat l'equip fins al final de la competició, tot i que han aconseguit retallar distàncies a cada cursa, fins la 7a plaça definitiva. De fet, ahir el Roc Blanc va ser tercer en la primera cursa del dia i setè en la segona.

Per altra part, l'Ossa de Marcel Lescano va tenir una última jornada bastant dolenta que el va condemnar a la 19a posició final. Si bé en els últimes dies havia aconseguit fins i tot ser entre els 13 primers, ahir va finalitzar la primera cursa 24è i la segona 23è, i així va sumar massa punts com per allunyar-se de les posicions més capdavanteres. Amb les dues proves d'ahir es va donar per tancada la 29a edició d'aquesta Copa del Rei, amb triple presència andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT