PUBLICITAT

L'esperat calendari posa el FEVE Oviedo com a primer rival del River

  • Finalment la FEB accepta Guadalajara i Tarragona en una LEB Plata amb un sol grup de 15 equips
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Ha costat, però per fi ja és aquí el calendari de la LEB Plata 2010-2011. La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va oficialitzar ahir totes les jornades de la pròxima cita esportiva on el BC River Andorra debutarà al Poliesportiu de la capital contra el FEVE Oviedo Baloncesto. La primera jornada serà, tal com ja havia estat anunciat feia setmanes, l'1 d'octubre, mentre que el final de la Lliga regular serà el 15 d'abril. La primera volta de la competició acabarà el 29 de desembre, amb el River de visita a la pista del Bàsquet Mallorca. Així mateix, la FEB va complir amb el que ja estava cantat: finalment s'accepten els avals del CB Guadalajara i ADT Tarragona i la LEB Plata serà un sol grup de 15 equips.

La pàgina web de la FEB va vendre ahir la nova edició de la LEB Plata com una "tornada als orígens" de la competició, la qual ha comptat en les seves deu edicions amb un grup en nou ocasions --només l'any passat n'hi va haver dos--, però el ben cert és que els problemes econòmics dels clubs han obligat a molts a renunciar a una plaça guanyada a les pistes. D'aquesta manera, la FEB volia passar pàgina pel que ha estat la vergonya de les últimes setmanes, en les quals l'ens ha actuat sense claredat amb els clubs, als quals ha arribat fins i tot a no informar pel que fa a un calendari que fa dies que era fet. Ahir al matí, la comissió delegada aprovava els dos casos pendents del Guadalajara i el Tarragona, i per fi donava llum verd a les dates. Ara sí, els clubs podran planificar-se.

DEBUT A CASA EL PRIMER DIA El sorteig va establir que el River rebi el FEVE Oviedo en la primera jornada en el que serà el debut del nou equip de Joan Peñarroya. El següent duel serà a Azpeitia, a la pista del Lan Mobel ISB, el 8 d'octubre. Així mateix, la majoria de partits estan programats per als divendres, tot i que podria haver-hi variacions.

ELS 'PLAY-OFF' I LA COPA
De la mateixa manera, ahir es van confirmar les dates dels play-off. El primer play-off serà del 29 d'abril, 1, 4, 6 i 8 de maig del 2011, mentre que el segon serà els dies 13, 15, 18, 20 i 22 de maig. La final serà a cinc partits els dies 29, 29 de maig, i 1, 3 i 5 de juny. La Copa LEB Plata, el 29 de gener. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT