PUBLICITAT

Lima debutarà amb Koldo a la banqueta

  • El defensa del Bellinzona juga avui contra el Basilea i demà arribarà al Principat per incorporar-se a la selecció
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La setmana vinent serà setmana de partits internacionals. Andorra també entrarà en joc en el que serà el tercer partit amistós de l'era Koldo. El seleccionador nacional comptarà per a l'enfrontament de dimarts a Larnaca contra Xipre amb Ildefons Lima. Serà la primera vegada que el defensa del Bellinzona jugui a les ordres del substitut de David Rodrigo a la banqueta de la tricolor.

Ahir la federació de futbol va facilitar la llista dels 18 convocats, entre els quals hi havia tres noms propis. El primer, el d'Ildefons Lima, que després de la lesió que el va impedir jugar els dos amistosos amb què va debutar Koldo com a seleccionador, per fi es posarà a les ordres del tècnic. Els altres dos noms propis són els dels sub-21 Cristian Martínez i Samir Bousenine, jugadors que encara estan sancionats amb la sub-21 i que no podran tornar amb el combinat de Justo Ruiz fins passada la fase que es disputa precisament ara del Preeuropeu.

La selecció absoluta es concentrarà dilluns al matí per entrenar a Aixovall a les 10.30 hores. Just després de la sessió preparatòria, els homes de Koldo Álvarez viatjaran cap a Barcelona per volar fins a Larnaca. A Xipre tindran doble sessió d'entrenament dimarts al matí i després a les 20.00 del vespre a l'estadi escenari del partit amistós contra Xipre, l'Antonis Papadopoulos. El partit es disputarà a les 20.00 del dimecres 11. Aquest enfrontament serà l'últim de preparació de la pròxima fase de classificació per l'Eurocopa 2012, la qual comença per a Andorra el 3 de setembre a l'Estadi Comunal contra Rússia, per viatjar just després a la República d'Irlanda, on jugaran el dia 7 del mateix mes.

PROVA DE FOC PER LA SUB-21
El seleccionador de la sub-21, Justo Ruiz, també va facilitar ahir la seva llista de 18 per al duel contra les illes Fèroe, penúltim partit de la fase classificatòria de l'Europeu. Ruiz continua apostant pel bloc habitual, tot i que destaquen les conegudes baixes per sanció de Cristian i Samir. An- dorra és última del grup 1 amb només un punt en els vuit partits disputats fins ara. El jove combinat té un llarg viatge a les Illes Fèroe, on jugaran dimecres a les 19.00 al Gundadalur Stadium de Tórshavn. Per tancar la fase només els quedarà el matx contra Letònia, que es disputarà al Principat el 4 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT