PUBLICITAT

Poux torna al gran nivell a Montpeller, on cau a la final

  • Perd amb l'argentí Vélez per 6-7, 7-5 i 6-4 i avui competeix a Beziers
EL PERIÒDIC
MONTPELLER

Periodic
Poux fa un cop de revés al torneig de Montpeller. Foto: EL PERIÒDIC

Després d'imposar-se a Bagneres de Luchon fa uns mesos i tenir una temporada irregular, Jean Bapstiste Poux va tornar al gran nivell amb una bona actuació al Torneig de Montpeller, on va arribar a la final. En el partit decisiu va caure contra l'argentí Gonzalo Vélez per un ajustat 6-7, 7-5 i 6-4. Avui ja és a Beziers per disputar un altre torneig.

Tot i l'espectacular torneig que va fer, Poux es va mostrar decebut per perdre la final. "Estic molt decebut per haver estat tan a prop de la victòria, però sense dubte estic molt feliç per haver jugat a un nivell tan alt", va dir el tennista del Principat, el qual hi va afegir: "És una satisfacció haver jugat la final d'aquest gran torneig amb tants grans jugadors al quadre". Poux va competir en un torneig amb 300 inscrits, entre ells 10 argentins i 5 espanyols, tots ells professionals. En vuitens de final va derrotar Jerome Moise per 7-5 i 7-5, i després en quarts de final va vèncer Ezequiel Izibio per 6-4 i 6-4. En semifinals, Poux va tenir de rival Jaume Santó, un jugador becat per la federació catalana que va caure en mans de l'andorrà per 7-5 i 7-6.

LA FINAL, MOLT DURA
La final va ser el partit més dur. Poux va posar Vélez contra les cordes després de guanyar el primer set per 6-7. En el segon, però, l'argentí, que arribava a aquesta cita després de deu tornejos imbatut, es va imposar en el segon per 7-5, i en el tercer per 6-4.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT