PUBLICITAT

El Barça d'handbol, de pretemporada a Encamp

  • El conjunt català és al complex encampadà tota la setmana
  • Divendres hi haurà una trobada de portes obertes amb nens
EL PERIÒDIC
ENCAMP


04082010-handbol
El capità Laszlo Nagy, el conseller de Promoció i Turisme d'Encamp, Pere Marsenyach, l'entrenador Xavi Pascual i el secretari tècnic, Enric Massip aquest dimarts a Encamp. Foto: ANA
L'equip d'handbol Barça Borges ha començat la pretemporada amb un entrenament en alçada a les instal·lacions esportives d'Encamp, que el nou capità, Lazlo Nagy, ha qualificat d'alt nivell. Els catalans hi estaran tota la setmana, i fins i tot tindran una trobada divendres amb els nens en una jornada de portes obertes.
El treball de pretemporada consisteix en realitzar molta càrrega de treball i exercicis amb peses durant el matí, mentre que a la tarda introdueixen la pilota. L'entrenador, Xavi Pascual, ha explicat que aquest any l'equip no parteix de zero, com la temporada passada, i espera que en dues setmanes els jugadors estiguin a un bon nivell. També ha destacat la bona integració dels tres nous fixatges, Cedric Sorhaindo, Johan Sjostrand i Raul Entrerríos, gràcies també a l'esforç de la resta de l'equip. L'objectiu de l'equip per a la propera temporada és assolir al màxim de títols possibles, centrant-se principalment en la Lliga espanyola i la Champions. El conseller de Promoció i Turisme, Pere Marsenyach, ha destacat la consolidació d'Encamp com a destinació de turisme esportiu d'alçada, així com la qualitat de les instal·lacions de què disposa la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT