PUBLICITAT

El Birkirkara maltès posarà a prova el Pidasa en Champions

  • Els rivals dels andorrans en l'Europa League seran montenegrins i macedonis
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El sorteig dels emparellaments de la Champions League, ahir. Foto: AP

Rivals durs per a tots, la majoria desconeguts i la sensació que tots són superiors. Ahir es va celebrar el sorteig d'emparellaments de la primera ronda de la Champions League i de la UEFA Europa League. El Pidasa Santa Coloma jugarà contra el Birkirkara de Malta en la màxima competició, mentre que Escale UE Santa Coloma ho farà davant del FK Mogren de Montenegro i el Construccions La Posa FC Lusitans, contra el SFK Rabotnicki de Macedònia. El Matecosa Sant Julià tindrà de rival en la segona ronda d'aquesta competició el guanyador del duel entre el JK Trans Narva d'Estònia i el finlandès Myllykosken Pallo-47.

CHAMPIONS LEAGUE
El Pidasa Santa Coloma jugarà el 29 de juny a l'Estadi Comunal (19.00 hores) contra el Birkirkara maltès, de manera que evita el Rudar Pljevlja de Montenegro. El partit de tornada serà el 6 de juliol a Malta davant d'una afició que viu molt el seu equip. El partit de tornada serà a la mateixa hora. "El Rudar era l'os, però els dos equips són molt complicats; del Birkirkara en tenim poca informació però sabem que tenen una altra estructura de club i que és d'un altre nivell", va dir el tècnic Xavi Roura. En la següent ronda, l'equip que espera és el MSK Zilina d'Eslovàquia.

UEFA EUROPA LEAGUE
Escale Santa Coloma i Matecosa Sant Julià tenen dos rivals desconeguts en la primera ronda de l'Europa League. L'Escale rebrà el dia 1 de juliol el FK Mogren montenegrí, un conjunt que, segons l'entrenador colomenc, Lluís Mique Aloy, "és professional, molt forts i tècnicament molt bons, que va ser primer de la seva lliga al 2009 i fins i tot va superar dues rondes prèvies de la Champions anterior". La tornada serà el dia 8 de juliol en un camp que no serà l'habitual dels montenegrins, perquè està en obres, sinó un altre encara per determinar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT