Armengol, el més destacat a la 4a prova del Circuit

• La pròxima cita del Circuit Andbanc serà el 4 de setembre a Aravell, prèvia de la gran final
MARTORELL

Al llarg de dissabte passat es va disputar la quarta prova puntuable per al 10è Circuit Andbanc de golf. Va ser al Club de Golf Masia Bach, a Martorell, on el jugador més destacat va ser Marc Armengol, en vèncer en scratch. La pròxima cita del Circuit serà al camp d'Aravell, el 4 de setembre i en el que serà la cita prèvia abans de la gran final d'aquest Circuit, organitzat pel Club de Golf Principat.

Marc Armengol va ser el millor jugador a l'scratch, mentre que per categories, a la A es va imposar Ramon Armengol, a la B Lluís Ruiz, i a la C, Joan Valls. Els resultats i les classificacions es van realitzar per la modalitat stableford. A la cita hi van participar 120 jugadors, 80 dels quals eren socis del CG Principat.

MASIA BACH, UN CAMP DEBUTANT
La cita amb el camp de golf Masia Bach era una de les novetats d'aquesta 10a edició del Circuit Andbanc. Va ser l'estrena del camp de Martorell en aquest circuit i la seva importància radica en el prestigi d'aquesta instal.lació a tot Catalunya. El torneig es va realitzar en el circuit 1, un recorregut de 18 forats par 72 i 6.271 metres quadrats, a més amb vistes a la muntanya de Montserrat. El camp va destacar per la seva varietat i exigència.