PUBLICITAT

Emotiu homenatge a Eudal

  • El base del River rep un reconeixement "inoblidable" en un pavelló a vessar
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Eudal es colpeja el cor, ovacionat pel públic, ahir en l'emotiu homenatge al Poliesportiu d'Andorra. Foto: TONY LARA

David Eudal va rebre ahir un homenatge com cal tres anys després de retirar-se, en el marc de la Festa del Bàsquet 2010, que, com el reconeixement a l'històric base del River i de la selecció, va ser un esdeveniment amb totes les lletres.

El poliesportiu d'Andorra va viure una jornada farcida d'activitats i Eudal va ser el gran protagonista, amb un adéu inoblidable per a ell i per al bàsquet del país. Però també va fer goig veure el pavelló a vessar amb 500 persones, un fet que demostra lo viu que està aquest esport tot i els dubtes que sorgeixen quan hi ha partit del River i es veuen entrades dignes de Lliga EBA. Tot això va ser gràcies a la gran tasca de la Federació i el club, que dia a dia es deixen les banyes per fer créixer el bàsquet al país.

VELLES LLEGENDES EN ACCIÓ
La festa dedicada al 15 tricolor va començar amb un triangular d'exjugadors del conjunt andorrà; tres duels únics en els quals es va fer una regressió al passat per veure en acció, amb uns anys de més, els Xavi Mujal, Toni Jiménez, Gorka Aixàs i d'altres. Una vegada finalitzat va començar l'entrega de premis, un moment màgic. Després dels trofeus als campions de les lligues de la base i la LAB es va entregar un homenatge a jugadors i jugadores retirats. En aquest punt de la Festa van començar a augmentar les emocions. Jordi Plasència, David Álvarez, Eli Casal, Susana Vázquez... i el punt àlgid, el punt en el que van florir les llàgrimes a tot el pavelló, va ser quan es van pronunciar els noms d'Encarna Sánchez i Paquita Martínez, la mare d'Eudal.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT