PUBLICITAT

Vinyes brilla a Ourense i se situa segon a la general de l'Espanyol

EL PERIÒDIC
OURENSE

Periodic
El Suzuki de Vinyes.

Joan Vinyes arriba a la temporada de descans amb els deures més que fets en el Campionat d'Espanya de ral.lis d'asfalt; el dissabte a la nit va saber que acabava la cinquena prova que es disputava a Ourense en la sisena posició absoluta i de nou, amb un ple de victòries, es va imposar en dues rodes motrius. El sisè lloc el fa pujar, a més, al segon lloc de la classificació general, un resultat molt per sobre de les expectatives.

L'andorrà i el seu ajudant, Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600), van saber afrontar la superioritat mecànica dels seus rivals en la màxima categoria --Hevia, Vallejo o Pons-- per mantenir-se entre els millors: "Hem seguit l'estratègia habitual, estar al mes amunt possible, però sense entrar en lluites desiguals perquè partim amb desavantatge", va analitzar.

La seva germana Amàlia, que debutava en el món dels ral.lis, va acabar exhausta però satisfeta pel 27è lloc aconseguit: "Això no té res a veure amb els circuits. Entre reconeixements i la disputa del ral.li són jornades molt llargues i que físicament passen factura".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT