PUBLICITAT

Hillaire desmenteix el compromís amb el Barça

  • El tècnic és clar: "És cert que em volen, però em sento identificat amb Andorra en tot"
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hillaire conversa amb un àrbitre en un partit del curs passat. Foto: EL PERIÒDIC

Lluís Hillaire va desmentir ahir que tingui un acord amb el Barça per dirigir-lo a partir de la pròxima campanya. Ho va fer, a més, d'una manera rotunda i mostrant lleialtat cap a Andorra i l'Andorra.

L'entrenador del conjunt tricolor va admetre que el club blaugrana el vol, però va remarcar que això no significa que s'hagi produït un compromís: "Sóc molt amic i parlo cada setmana amb Paco Fernández, que amb Sandro Rosell de president a partir de l'1 de juliol es farà càrrec de la parcel.la del vòlei. Per tant, fins llavors no podran reorganitzar la secció i és cert que si fos per ell, fa anys que ja estaria d'entrenador del Barça i li agradaria tenir-me al seu costat, però jo em sento identificat amb Andorra en l'àmbit personal i també esportivament em considero responsable del club".

L'ASCENS A FEV, EN EL 90%
Hillaire va deixar clar, a més, que ara està totalment centrat en el futur de l'Andorra: "Ara mateix hi ha una cosa més important com és el fet de jugar o no a la lliga FEV. Tenim el 90% de possibilitats de materialitzar l'ascens. No m'interessen els rumors que corren a Internet i si algun dia marxo el primer en saber-ho serà el club. I tinc clar que no sóc indispensable aquí, però si algun dia marxés, tinc claríssim que mai deixaré de col.laborar amb el club".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT