PUBLICITAT

Moreno: «Ens van dir que no cobraríem fins al final de la Lliga»

  • L'Hellín també deu tres mensualitats a l'andorrà i tot l'equip, i el migcampista es planteja entrenar amb el Yeste
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Moreno, a l'entrenament de la tricolor, amb el porter Gomes Foto: TONY LARA

la situació de Sergio Moreno, ja sense equip, era i és complicada. El jugador internacional per Andorra ja no vestirà la samarreta de l'Hellín Deportivo de Tercera Divisió ni la de cap equip d'aquesta categoria ni més alta, perquè els terminis ja estan tancats. Les raons esgrimides per l'entitat albacetenya de la suposada mala relació del migcampista amb el tècnic de l'equip, Antonio García Lin, a més de la falta de professionalitat que també posava el club sobre la taula per justificar el comiat de Moreno, queden en menys una vegada aquest rotatiu va poder contactar ahir amb el jugador: «Fa tres mesos que no cobrem, jo visc a 60 quilòmetres d'Hellín i ja no puc aguantar més amb el pagament de la benzina i totes les despeses que em suposa anar tres dies a entrenar i un a jugar, i a més vaig parlar en el seu moment amb el president del club i em va dir que no cobraríem res fins al final de la Lliga, perquè l'Ajuntament d'Hellín no anava a donar diners fins que acabés la temporada».

Amb aquesta perspectiva de futur, Sergio Moreno, que viu a Yeste, va decidir marxar d'un club que, com moltíssims altres del futbol espanyol, tenen deutes amb els jugadors. El president de l'Hellín, a més, va posar en dubte en conversació amb l'andorrà que el club pogués continuar viu la temporada vinent.

Pel que fa a la suposada mala relació amb el tècnic, Moreno explica: «Lin va arribar nou i no em coneixia a mi com jo no el coneixia a ell, i li va dir al president que jo no volia entrenar perquè em queixava de que no cobràvem». El jugador, que va confirmar que, efectivament, es queixava, considera legítima la seva actitud «perquè se suposa que sóc un futbolista que he de viure del que hem doni el futbol, i no pagar jo com estic fent fins ara».

A YESTE ARA, LLUNY D'ESPANYA MÉS TARD / El futur futbolístic immediat del jugador és a Espanya perquè Moreno està acabant els seus estudis a Yeste. Precisament el club d'aquesta localitat està interessat en comptar amb ell en la categoria Autonòmica -equivaldria a la Primera Territorial on és el FC Andorra ara- pel que resta de temporada, que són sis partits. «Potser entrenaré a Yeste per mantenir la forma i poder estar amb la selecció, ells volen fer-me fitxa, però estic mirant de jugar fora d'Espanya la pròxima temporada». I això de jugar fora d'Espanya és perquè sap que a Suïssa, a Bèlgica, en definitiva a les altres lligues europees, existeix més opcions de cobrar a temps els salaris: «No descarto jugar a una Segona Divisió a Suïssa, o a Bèlgica, o a una Primera a països de nivell inferior, però sobretot perquè són molt més seriosos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT