PUBLICITAT

Carchat guanya a Girona i se situa colíder al Volant RACC

  • El pilot andorrà domina sobre terreny mullat i Bigordà marca el cinquè millor temps
EL PERIÒDIC
GIRONA

Periodic
El Peugeot 107 de Carchat, en la cita d'ahir a Girona. Foto: FOTOESPORT

Joan Carchat i el seu copilot, Claudi Ribeiro, van donar ahir un cop d'autoritat en la segona cita del Volant RACC-Trofeu Mòbil 1 Mavisa amb una victòria que el situa colíder juntament amb el seu gran enemic en la lluita pel títol, Víctor Pérez.

La pluja va ser el gran aliat del pilot andorrà, que va començar la cursa "fred i adormit", tal com ell mateix va reconèixer, per anar a més fins a ser el millor dels 107 inscrits que es van donar cita al Ral.li de Girona. Acabats els tres trams de la jornada matinal, Carchat ja havia rebaixat la diferència amb Pérez fins a 1,5s i a la tarda, quan va començar a caure aigua, el seu Peugeot 107 va marcar les diferències. "Pérez ja em va dir que amb terreny moll guanyaria jo...", recorda el pilot d'Ordino. No es va equivocar el seu gran rival: en el tercer tram li va treure 28 segons i en el quart 13. "Avui ahir per al lector he fet una bona preparació del cotxe, que necessita rodatge. El triomf dóna moral i demostra que puc guanyar el campionat", va dir.

Victòria inapel.lable i ara tots dos sumen 38 punts; molt distanciats, a catorze, hi han Paradell i un altre andorrà, Lluís Bigordà i el copilot Quim Suriñach, que es va haver de conformar amb la cinquena plaça. De tota manera la lluita per la tercera plaça del podi continua intacta i fins i tot millor, ja que abans de Girona era cinquè.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT