PUBLICITAT

Piruetes amb bici pel bosc

  • Engolasters disposarà aquest estiu d'un circuit de BTT i bici trial per a tots els nivells integrat en la natura i que espera ser seu del Campionat de Bici Trial d'Espanya
PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Risc i adrenalina Sajous prova un dels bucles del circuit, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Engolasters serà a partir d'aquest estiu un punt més per als amants de la bicicleta de muntanya. Es tracta d'un traçat d'un quilòmetre de llargària, però que disposa de tres zones d'habilitats i d'activitats d'equilibri, tres altres zones de descans i sis de bici trial. I tot el circuit està integrat en el bosc d'Engolasters. El circuit és per a tots els nivells i fins i tot (malgrat que encara no s'ha acabat) s'està plantejat la idea que sigui seu del Campionat de Bici Trial d'Espanya. "Com a les pistes d'esquí, hi ha zones de tots els nivells, el bucle, zona de free- style i d'altres d'equilibri", va explicar ahir Michael Sajous, que ahir va provar aquestes instal.lacions.

El Comú d'Escaldes està treballant per construir aquest circuit de BTT a la zona de la Coma del Favar i del Serrat d'Engolasters. El lloc és idoni. Integrat a la natura sense tenir cap element que li faci la contra. Aquesta és la principal característica d'aquest nou espai. I és que el marcatge del traçat s'ha fet amb elements propis de la natura i els treballs estan sent duts a terme per la brigada del Departament de Medi Ambient amb l'ajuda d'experts en bici trial, entre els quals hi ha Yann Fernández, un dels esportistes més destacats del país en aquesta disciplina i que està disputant el Campionat d'Espanya i d'Europa.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT