PUBLICITAT

Salut retira unes galetes d'arròs i xocolata

  • El producte conté proteïnes làctiques no etiquetades
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn del Ministeri de Salut, Benestar i Treball va rebre ahir una comunicació a través del Sistema d'Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos (RASFF), que exposava que les Autoritats Sanitàries de Catalunya van rebre una denúncia d'un consumidor que va patir una reacció al.lèrgica després de consumir el producte mini tortitas de arroz con auténtico chocolate negro de la marca Gerblé. Un cop realitzades les corresponents actuacions, es va detectar la presència de proteïnes làctiques en aquest producte, que no apareixen a l'etiqueta.

A partir d'aquesta alerta, l'empresa fabricant va bloquejar les existències del producte implicat als seus magatzems i va informar els majoristes i els distribuïdors d'aquest cas de reacció al.lèrgica, per tal que el retirin de la venda. A més, tant els uns com els altres s'han de posar en contacte amb el fabricant per retornar el producte.

Com a mesura de precaució, per part de l'Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn es recomana als consumidors al.lèrgics a les proteïnes làctiques que s'abstinguin de menjar aquest producte.

Aquestes galetes d'arròs es venen en envasos de 48 grams i, en el seu etiquetatge, no es declara correctament la composició del producte. Per a les persones que no tenen al.lèrgia a les proteïnes làctiques, el producte no presenta cap risc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT