PUBLICITAT

L'obra a Aixirivall continua produint esquerdes a l'edifici la Pardina

  • Els veïns encara esperen l'acord que ha de proposar Reig Patrimònia
  • Si les condicions no s'accepten, el cas passarà a la Batllia per manca d'autorització
PEPA GALLEGO
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
L'edifici de la Pardina afectat per les obres, a Aixirivall. Foto: TONY LARA

Els veïns de l'edifici de la Pardina d'Aixirivall continuen tenint cada dia més esquerdes als seus habitatges. Unes fissures que, tal com va avançar aquest rotatiu, són produïdes per les obres que s'estan realitzant a l'immoble situat a sota que va ser desallotjat el novembre passat perquè un dels murs de contenció va cedir. Aquestes obres ocupen el 25% del subsòl de la Pardina i per aquesta raó provoquen danys a alguns dels pisos.

Els veïns encara esperen l'acord que ha de proposar la responsable de les obres, Reig Patrimònia, i que encara no els ha presentat. Mentrestant, els tècnics responsables visiten pràcticament cada dia els habitatges per fer recompte de les esquerdes que van sortint, i per assegurar-se que aquests habitatges no corren cap risc. "En aquests documents l'empresa ha de definir el compromís d'arreglar els desperfectes que estan produint-se en els habitatges", va explicar Antoni Guàrdia, responsable de l'administradora de la finca de la Pardina.

En cas que no s'arribi a un acord entre les dues parts, els veïns de la Pardina podran portar l'assumpte a la Batllia, ja que els veïns no van autoritzar l'ocupació de part del seu subsòl.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT