PUBLICITAT

El Govern distribueix un llibre a les escoles per prevenir el consum de drogues

  • Se n'han editat 782 exemplars
  • El text és per a alumnes de 7 a 9 anys
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Les escoles del Principat han començat a distribuir des d’aquesta setmana als alumnes de primària el llibre 10 passos que ajudaran els vostres fills a enfrontar-se a l’alcohol i a altres drogues. L’objectiu és que els infants el facin arribar a les seves respectives famílies. Tal com explica el Govern en un comunicat, es tracta d’una acció del Pla Nacional contra les Drogodependències (PNCD) per reforçar la tasca preventiva que es du a terme a les escoles oferint a les famílies estratègies i orientacions que contribueixen a promoure estils de vida saludables i a ajudar els fills a adquirir habilitats per enfrontar-se al consum de drogues.
Els continguts del llibret es basen en deu punts: aprendre a escoltar; parlar obertament sobre l’alcohol, el tabac i les altres drogues; ajudar els fills a sentir-se bé amb sí mateixos; oferir un bon exemple; ajudar a desenvolupar valors ferms i adequats; ajudar a afrontar la pressió dels companys; establir normes familiars i clares; fomentar activitats de lleure; ajudar a prendre decisions, i actuar com a pares i com a ciutadans.

S’han editat 782 llibres que seran distribuïts als alumnes que cursen 1r de 2n cicle, 3r de primària i CE1 (alumnes de 7-8 anys del sistema educatiu francès i 8-9 anys del sistema educatiu andorrà i espanyol). En total es repartiran 260 llibres al sistema educatiu francès, 230 al sistema educatiu espanyol, i 292 exemplars al sistema educatiu andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT