PUBLICITAT

Iniciades les obres per obrir un vial públic a l'interior de l'Escale

  • Els primers treballs han comportat el tancament de la planta subterrània
  • El Comú ha posat com a termini als propietaris la fi de l'any vinent
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Simulació del projecte, que obrirà un vial públic al centre comercial. Foto: EL PERIÒDIC

Les obres per fer de l'interior del centre comercial Escale un vial públic que connecti l'avinguda de Meritxell i el carrer de l'Aigüeta ja estan en marxa. Des de fa pocs dies un cartell explicatiu informa els clients del supermercat que per obres internes no poden accedir a la planta subter- rània de les instal.lacions.

Els treballs actuals, segons van informar des del Comú de la capital, són força embrionaris i tècnics, i impliquen la instal.lació de tubs i canonades al subsòl de l'edifici. Posteriorment, començaran obres de més dimensió i més complicades que comportaran l'eliminació dels sostres actuals i del passadís per substituir-lo per un espai obert amb mobiliari urbà.

Les obres, però, tenen un calendari marcat i han d'avançar a bon ritme, ja que fonts del Departament d'Urbanisme del Comú van informar que han posat un termini als propietaris de l'edifici per finalitzar els treballs. Aquest termini estableix que, com a màxim, ha d'estar enllestit durant l'any vinent i parteix del conveni efectuat per la pròpia Administració comunal i pels propietaris el setembre del 1991, el qual va expirar l'any passat. L'acord obligava a realitzar aquest espai públic i obert les 24 hores del dia.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT