PUBLICITAT

Cita mundial

La sub19 cau a la final del grup Intercontinental del Mundial d'hoquei (8-3)

Malgrat la derrota, els de Manel Rubio assoleixen l'objectiu d'accedir al grup Mundial

Per Pol Forcada Quevedo

La sub19, segona del grup Intercontinental del Mundial d'hoquei.
La sub19, segona del grup Intercontinental del Mundial d'hoquei. | Novara Rink Hoquei - WRG Itàlia 2024

Després de finalitzar la primera fase com a primera de grup i invicta, la selecció sub19 d'hoquei ha perdut avui la final del grup Intercontinental dels World Roller Games de Novara (Itàlia) davant Alemanya. Això sí, han assolit l'objectiu d'accedir al grup Mundial.

El partit era molt complicat, i els tricolor n'eren conscients: "Ells porten una selecció pràcticament amb tots els jugadors de segon anys", ha comentat l'entrenador Manel Rubio, és a dir, del 2007, mentre que els pirenaics són tots del 2006 excepte dos jugadors. "En aquestes categories tenir un any més es nota molt, a nivell físic, d'intensitat, el ritme...", ha afegit Rubio. 

Pel que fa al partit, els andorrans han plantejat un joc de fer córrer la pilota, "de tocar i fugir, de buscar continuacions i de jugar a pista oberta". En aquest sentit, l'inici no podia haver estat millor, ja que s'han avançat al marcador, i a partir de llavors els alemanys han tirat més de físic i han pressionat a tota la pista, "i aquí se'ns ha complicat". L'empat i l'avantatge germànic ha arribat amb dos 'power play' (avantatge numèric) i els de Rubio han entrat en la precipitació per marxar 5-1 a la mitja part. La distància era insalvable, i fallant inclús un parell de directes, i el duel ha finalitzat 8-3.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT