PUBLICITAT

Cultura

El cicle ‘Ritmes, capital musical’ rep una assistència mitjana de 250 persones per concert

El format renovat amb actuacions tant per a adults com per a infants, ha estat molt ben rebut per la ciutadania

Per El Periòdic

Èxit rotund del cicle ‘Ritmes, capital musical’ en la seva nova ubicació, amb una mitjana de 250 assistents per concert.
Èxit rotund del cicle ‘Ritmes, capital musical’ en la seva nova ubicació, amb una mitjana de 250 assistents per concert. | Comú d\'Andorra la Vella

El cicle ‘Ritmes, capital musical’ ha superat totes les expectatives, consolidant-se com una de les activitats estrella de l’estiu a Andorra la Vella. Amb una assistència mitjana de 250 persones per concert, l’esdeveniment ha aconseguit atreure un públic fidel i divers, que ha gaudit d’una àmplia gamma d’estils musicals, des de tributs a grans bandes fins a actuacions de jazz, blues i pop-rock contemporani.

La nova ubicació, amb concerts per a adults a l’aparcament de l’avinguda Meritxell 10, i les activitats familiars al carrer Callaueta, han estat clau per a l’èxit d’aquesta edició. Aquesta aposta ha permès dinamitzar els tres eixos comercials principals de la parròquia —la part alta de l’avinguda Meritxell, el Centre Històric i Riberaygua i Travesseres— oferint una oferta cultural atractiva tant per a residents com per a turistes. El format renovat, que ha inclòs actuacions tant per a adults com per a infants, ha estat molt ben rebut per la ciutadania, que ha trobat en el cicle una proposta de qualitat per gaudir de l’estiu a la capital.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT