PUBLICITAT

Mercat de fixatges

Guillem Castro renova amb l'ENFAF

L'equip ha fet els primers partits de pretemporada amb empat contra el Vilomara i derrota davant el Manresa

Per Pol Forcada Quevedo

Guillem Castro renova amb l'ENFAF.
Guillem Castro renova amb l'ENFAF. | @enfaf.senior.futsal

El capità de l'ENFAF Construccions Modernes, Guillem Castro, ha renovat amb l'equip pel curs 2024/25. Així ho va comunicar ahir el conjunt andorrà a les seves xarxes socials després de diferents rumors que asseguraven que Castro no continuaria. Amb aquesta, els tricolor ja han fet sis renovacions per a una nova temporada a Tercera Divisió Nacional de futbol sala, ja que se suma a la de 'Xavito' López, Paco Domínguez, Xavi Ibáñez, Jose Segura i Óscar San Segundo 'Sanse'.

"És tot un exemple dins i fora de la pista. El seu lideratge és clau pels nostres èxits i estem segurs que amb ell al capdavant aconseguirem grans fites. Gràcies, Guillem, per la teva lluita i el teu suport incondicional", van indicar des de l'ENFAF. 

Cal destacar que l'equip, de moment sense entrenador després del comiat del qui va ser el tècnic en els darrers tres cursos, Jona Pérez, i de l'ala Gerard Raventós, ara a l'FC Madriu de la Lliga Viatges Pantours, i la del porter Kiko Nunes, ja ha començat la pretemporada. En la primera setmana d'entrenaments, l'entrenador del Sideco Encamp, Álex Carvalho, va estar ajudant al conjunt. En aquest sentit, el passat dissabte van prendre part en un triangular al Pavelló Municipal Pujolet de Manresa juntament amb el Futsal Vilomara i el Covisa Manresa. Els andorrans van empatar a dos contra el primer, amb gol de Christian Regalo i Brayan Pinto, i van perdre per 4-0 contra el segon. 

El curs l'iniciaran el 28 de setembre contra el CCR Castelldefels, i abans d'aquesta data continuaran amb amistosos, el primer arriba aquest dissabte (17.00 hores) contra el Manlleu, al Pavelló Francesc Vila.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT