PUBLICITAT

Activitats d'estiu

El Programa de Lleure d'estiu per gent gran tanca amb la intenció d'ampliar-se

La consellera d'Afers Socials, Sílvia Ramond, celebra l'acceptació que han rebut les noves activitats

Per El Periòdic

Un instant d'una de les sortides inclosa al programa de lleure per gent gran.
Un instant d'una de les sortides inclosa al programa de lleure per gent gran. | Comú d\'Encamp

El Programa de Lleure d’estiu per gent gran de la parròquia d’Encamp ha finalitzat amb una valoració molt positiva; amb més participació i la mirada posada a ampliar la programació de cara a l’any vinent, després de les més de30 activitats que s’han dut a terme durant els mesos de juliol i agost.

A tall de resum, el programa d’activitats ha aplegat un gran nombre de sortides i caminades per diferents espais de la parròquia i d’arreu del país, per gaudir del temps i la natura. En són exemple les sortides a la Vall de Sorteny o a la Vall d’Incles, la Ruta del Ferro amb la visita a la mina inclosa, o també les visites que s'han efectuat als monuments de la parròquia, com al conjunt històric de Sant Romà de les Bons o a Vila i Santa Maria. 

Val a dir que també s’han fet altres visites culturals a l’Hotel Rosaleda, al Consell General, al Museu de Cal Pal i al Museu Carmen Thyssen, així com activitats gastronòmiques, com per exemple, una visita a la Formatgeria El Batall o una visita a l’Autèntic Mel de Santa Coloma, entre altres. D'aquesta manera, més d’una setantena de participants diferents i amb una mitjana de 20 persones per activitat, setmanalment han gaudit d’activitats culturals i esportives adreçades a persones majors de 65 anys.

Per tot això, aquest matí els cònsols d’Encamp, Laura Mas i Xavier Fernàndez, així com la consellera d’Afers Socials i Gent Gran, Sílvia Ramond, s'han reunit per participar en l’acte de cloenda del Programa de lleure d’estiu per a la gent gran d’Encamp que ha tingut lloc al parc de l'Ossa. A aquest efecte, Ramond ha valorat molt positivament les noves activitats que s’han incorporat i ha explicat que “adaptem el Programa de Lleure a les inquietuds i realitat de la gent gran” i per aquest motiu, “hem incorporat noves activitats aquest estiu, com les classes de taitxí, amb molt bona resposta”.

Per acabar, la consellera també ha aprofitat per recordar que a mitjan setembre comencen les activitats culturals i esportives de tot l’any, remarcant que “les noves activitats a partir del setembre com ceràmica, pilates o el taller de força han tingut molta afluència d’inscripcions”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT