PUBLICITAT

Nou comerç

Més de 100.000 visitants a l'Epizen en dues setmanes després de l'arribada de Family Cash

L'obertura del nou hipermercat impulsa l'afluència de públic al centre comercial, amb un increment diari respecte a l'any passat

Per El Periòdic

El nou hipermercat Family Cash, situat al centre comercial Epizen.
El nou hipermercat Family Cash, situat al centre comercial Epizen. | Epizen

Durant les dues primeres setmanes d'agost, el centre comercial Epizen ha registrat una afluència de 107.523 visitants, un increment diari notable en comparació amb el mateix període de l'any passat, segons els comptadors de persones instal·lats a les diferents entrades del centre. Aquesta pujada en el nombre de visitants coincideix amb l'obertura del nou hipermercat Family Cash, el passat 1 d'agost, el qual ha esdevingut un punt de gran atracció per als compradors.

Des de la seva inauguració, el Family Cash ha mantingut una elevada afluència de visitants, fet que també ha beneficiat la resta de botigues i establiments de restauració del complex lauredià. A més, el nombre de vehicles que han utilitzat les diferents plantes de pàrquing de l'edifici ha augmentat significativament, evidenciant l'impacte positiu que ha tingut aquest nou establiment en el conjunt del centre comercial.

Family Cash, ara l'hipermercat més gran del país, ha captat l'interès dels compradors gràcies als seus preus competitius i a la seva àmplia oferta de productes, que inclou fins a 30.000 referències. Els clients valoren especialment la seva secció d'aliments frescos, destacant la qualitat de la carn, el peix i la fruita. Aquesta proposta ha fet que moltes persones que abans es desplaçaven fora d'Andorra per realitzar les seves compres ara puguin trobar tot el que necessiten dins del país.

El nou hipermercat ofereix una extensa gamma de productes, que abasta des de l'alimentació i els productes frescos fins a begudes, higiene personal, neteja, parament de la llar, ferreteria, jardineria, tèxtil, mascotes, joguines, papereria, llibreria, accessoris d'automòbil, electrònica i electrodomèstics, entre altres. Cal recordar que la cadena valenciana d'hipermercats Family Cash va ser declarada la més barata d'Espanya al 2023 per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), un reconeixement que reafirma la seva aposta per oferir productes de qualitat a preus accessibles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT