PUBLICITAT

Successos

Detinguda una parella per furtar un rellotge d'alta gamma a un home d'uns 80 anys

Els acusats son una dona fronterera i un home no resident de 31 i 32 anys respectivament

Per El Periòdic

L'edifici de la Policia
L'edifici de la Policia | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir dilluns a la tarda una dona i un home, ella fronterera de 31 anys i ell no resident de 32, com a presumptes autors de delictes contra el patrimoni per haver furtat a un home de prop de 80 anys a qui la dona cuidava un rellotge d’alta gamma i haver-ne venut una part. Actualment, el rellotge tindria un valor de 14.000 euros al mercat de segona mà.

La parella, en ser coneixedora que l’home es disposava a interposar una denúncia, es va presentar al despatx central de policia i en aquell moment es va efectuar l’arrest. La investigació policial apunta que la dona hauria estat qui hauria comès el furt al domicili del propietari del rellotge i la seva parella hauria actuat com a còmplice. Tots dos van decidir vendre una part de la corretja fora del país per la qual van obtenir uns 1.000 euros. Els dos detinguts van passar a disposició judicial dimarts a la tarda.

D’altra banda, la Policia també ha arrestat aquesta setmana a la frontera del riu Runer un turista de 20 anys que accedia al país en un autobús de línia regular en possessió d’un gram d’èxtasi. També se li van trobar 1,7 grams d’haixix i 0,9 grams i una cigarreta de marihuana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT