PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres detinguts per una baralla a la capital

El cap de setmana deixa un balanç de cinc detinguts al Principat

Per El Periòdic

La Policia ha detingut cinc persones aquest cap de setmana.
La Policia ha detingut cinc persones aquest cap de setmana. | Policia d\'Andorra

El diumenge a les 00.15 hores a Andorra la Vella, un home turista de 19 anys va ser detingut per causar lesions a un altre home durant una baralla. Posteriorment, aquest mateix home va passar a injuriar els agents de Policia quan procedien a traslladar-lo a dependències policials, després que els agents hagin estat requerits per una baralla. Segons fonts policials consultades per aquest mitjà, durant el matí, continuant amb l’enquesta per aclarir els fets, es van detenir dos homes més, turistes de 20 anys, els quals també haurien participat en l’agressió juntament amb el primer detingut.

Pel que fa a dissabte,  el cos policial es va veure obligat a tornar a intervenir en procedir a controlar una dona turista de 35 anys a Sant Julià de Lòria, a causa que aquesta desobeís una ordre d’expulsió governativa.

D’altra banda, un turista de 32 anys va ser detingut el divendres a les 08.40 hores, a Escaldes-Engordany, per falsificar un certificat laboral amb l’objectiu d’obtenir l’autorització de residència i treball al Servei d’Immigració.

Finalment, i pel que fa a les habituals detencions referents a delictes contra la seguretat del trànsit, la Policia ha informat a través del comunicat emès aquest darrer dilluns sobre l’arrest de dos homes residents de 20 i 23 anys amb taxes d’1,56 i 2,17 g/l, respectivament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT