PUBLICITAT

Andorra la Vella

Bover: "Andorra sempre serà casa meva"

El migcampista assenyala que torna a Palma per una decisió personal i no professional

Per Pol Forcada Quevedo

Rubén Bover durant el seu comiat, aquest matí.
Rubén Bover durant el seu comiat, aquest matí. | El Periòdic / P.F.Q.

Rubén Bover ha posat aquest matí punt final a una etapa de cinc anys i mig a l'FC Andorra, esdevenint tota una institució del club amb 181 partits disputats, assolint tres ascensos i debutant, amb l'entitat, al futbol professional.

El migcampista tenia una oferta de renovació sobre la taula, la qual no va acabar signant per fer les maletes cap a Palma, on vestirà la samarreta del Club Esportiu Atlètic Balears de 2a RFEF. "Andorra és casa meva", ha indicat el ja excapità tricolor, afegint que tot i que li hagués agradat quedar-se, marxa per un tema personal i no professional. En aquest sentit, ha comentat que "penso en la meva família, que ara em necessita i és el més important, i per això marxo".

En relació amb això, el futbolista ha comentat que es va arribar a plantejar la decisió de quedar-se perquè "no volia deixar el club en aquesta situació, però no hi ha cap altra opció". També s'ha mostrat convençut que l'entitat pirenaica tornarà a "fer història o inclús a millorar-la".

Bover només ha tingut paraules d'agraïment per aquells amb qui ha treballat: jugadors, cos tècnic, entrenadors, etcètera, però ha fet una menció especial al director esportiu, Jaume Nogués: "Si no fos per ell hagués marxat a la setmana, em va fer confiar [en el projecte] i ha estat la millor decisió que he pres mai". Tampoc s'ha oblidat de l'actual tècnic, Ferran Costa: "L'FC Andorra no pot tenir una millor persona per a aquest nou cicle". Demanat per quin moment es queda de les sis temporades que ha defensat la tricolor, el balear ha assenyalat que, tot i tenir molts bons moments, els més especials van ser el primer i el darrer ascens. "M'emporto molts amics per a tota la vida", ha completat.

En darrer lloc, i preguntat per les noves incorporacions de cara el nou curs a 1a RFEF, Bover ha esmentat que Costa "ja sap què ha de fer, qui vingui que s'adapti al grup, que és primordial, i estic convençut que anirà bé".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT