PUBLICITAT

El senyal de France 2 i France 3 del Mundial arriba codificat a Andorra

  • Andorra Telecom precisa que no es tracta de cap incidència
  • El matx entre Argentina i Nigèria es va emetre en obert
13062010 mundial
El partit disputat aquesta tarda, entre Sèrbia i Gahna, que France 2 va emetre amb el senyal codificat. Foto: EFE
Els aficionats al futbol que segueixen des de divendres el Mundial que s'està celebrant a Sud-àfrica, i ho volen fer per l'emissió televisiva dels canals France 2 i France 3, es trobaran amb el senyal codificat. Així va passar amb els partits d'aquest dissabte i també d'avui.
La codificació, però, semblaria que no és en tots els partits ja que el matx entre Argentina i Nigèria d'aquest dissabte a la tarda, va poder veure's en obert. De fet, el web dedicat íntegrament al Mundial de futbol de France Télévisions (grup de cadenes al qual pertanyen France 2 i France 3) diu que la major part dels partits s'emeten en directe i en obert. [France Télévisions, difusser du plus grand nombre de matchs en direct et en clair!]

TF1 va comprar els drets exclusius d'emissió dels Mundial 2010 per al territori francès, i posteriorment va cedir 37 dels 64 matxs de la competició al grup France Télévisions (al qual pertanyen France 2 i France 3) i Canal+.

Segons l'acord, TF1 conserva el dret exclusiu d'emissió dels partits de la selecció francesa, les semifinals i el matx per la tercera plaça, així com la cerimònia d'obertura i el primer encontre de divendres passat.

Per la seva banda, France Télévisions emetrà 34 matxs en directe, entre els quals hi ha quatre vuitens de final i dos encontres corresponents als quarts de final.

Andorra Telecom ha informat que la senyal "arriba codificada a l'origen, amb la impossibilitat de poder retransmetre la senyal en obert d'aquestes dues llars del país". Andorra Telecom ha volgut precisar que no es tracta de cap incidència i que ja han fet arribar la incidència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT