PUBLICITAT

Detinguda la gerent d'un comerç per ús de targetes falsificades

  • Segons les primeres estimacions de la Policia, el frau descobert ascendeix a 216.000 euros
  • El modus operandi era l'habitual: clonació sense que el titular en tingués coneixement
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


La Policia ha detingut una dona de 55 anys d'edat, resident de nacionalitat espanyola i gerent d'una botiga, per un presumpte delicte d'ús i tràfic de targetes de crèdit falsificades. Segons les primeres estimacons de la Policia, el frau descobert ascendeix a 216.000 euros.
La detenció s'ha fet en el marc de l'operació Menorà, que es va iniciar el mes de febrer passat quan una entitat bancària va alertar de moviments en el compte del comerç de la detinguda. Les transaccions realitzades eren quantitats molt elevades pel tipus de botiga i es realitzaven amb targetes de crèdit emeses per bancs nord-americans, alemanys i sud-africans.

El modus operandi era l'habitual: clonació de les targetes sense que el seu titular en tingués coneixement i després la detinguda efectuava vendes fictícies des del seu comerç. En el moment de la detenció, el passat dia 9 de juny, la Policia descobreix que en tan sols 8 dies, la gerent del comerç havia fet un frau per valor de 216.000 euros amb les targetes de crèdit falses. La detinguda va ser posada a disposició judicial el dia 10 de juny. La investigació continua oberta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT