PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Desallotjats els veïns de l’edifici incendiat a Sant Julià de Lòria

El Comú ha ofert allotjament als veïns que no tinguin on anar

Per Alba Cladellas Riera, Neus Tomàs Arauz

Imatge del lloc on s'ha originat el foc.
Imatge del lloc on s'ha originat el foc. | N.T.

Els veïns de l’edifici incendiat aquesta matinada al número 55 de la carretera de Nagol de Sant Julià de Lòria han estat desallotjats i hauran d’estar fora de casa durant almenys dues setmanes. Els tècnics del Departament d’Indústria, la Mútua Elèctrica, els Bombers i les asseguradores han pres aquesta decisió pels danys ocasionats a causa del foc i la falta de llum i calefacció al bloc.

Per donar resposta al problema, el Comú de Sant Julià de Lòria s'ha ofert a allotjar a tots aquells veïns que no tinguin una alternativa habitacional i cap lloc on anar mentre no puguin tornar a casa seva.

En l’incendi, en el qual no s'han hagut de lamentar danys personals, ha resultat ferit lleu un home. El veí ha hagut de ser evacuat pel Servei d’Urgències Mèdiques per inhalació de fum i per una crisi d’ansietat, però després d’haver estat atès se li ha donat l’alta in situ.

Segons ha informat aquest matí el Cos de Bombers, l’incendi s’hauria originat a les 00.30 hores, moment en què van rebre l’avís per part dels veïns. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions de bombers, el SUM i la Policia, que han treballat durant unes tres hores per extingir el foc que s’hauria originat en una galeria tècnica de la segona planta que dona subministrament elèctric, de fibra i de telefonia. Durant les tasques d’extinció, els Bombers han confinat els veïns dels 15 habitatges.

A hores d’ara encara es desconeixen les causes de l’incendi, i segons ha informat el cap de guàrdia, la investigació està previst iniciar-la avui mateix.

Després de l’ensurt, aquest al matí els veïns destacaven la bona feina dels cossos d’emergència i la rapidesa amb què es va intervenir. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT