PUBLICITAT

Ordino

La FAE 2023-2024

La federació andorrana d’esquí presenta els seus equips amb el nou patrocinador, Residencial Altavista

Per Joan Jiménez

Els equips de la FAE per la temporada 2023-2024.
Els equips de la FAE per la temporada 2023-2024. | FAE

Ahir, al Centre de Tecnificació d’Ordino, es va dur a terme la presentació de l’estructura dels equips que formaran part de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Durant la conferència de premsa, van comparèixer el president de la FAE, Pepi Pintat, el director de la secció d’esquí alpí, Roger Vidosa, el gerent Carles Visa i el conseller delegat de Residencial Altavista, nou patrocinador de la secció d’alpí presentat ahir que ajudarà a continuar augmentant els recursos de la FAE. El president Pintat va agrair el patrocini d’Altavista, declarant que «necessitem suports com aquest, i per això hem de donar les gràcies a totes les empreses que s’afegeixen al nostre projecte»

El director d’esquí alpí Vidosa, va presentar els diversos esquiadors que formaran part de la FAE aquesta temporada, amb una destacada satisfacció pel manteniment d’un elevat nombre d’esquiadors als grups base, prosseguint així amb una bona continuïtat en el flux de joves talents que vagin desenvolupant les seves habilitats i puguin arribar a competir en les divisions més altes i exigents de l’esquí representant al país. A més, també va declarar que, tot i encara no tenir clars objectius, si té clar que alguns esportistes esquiaran a l’hemisferi sud, en proves a Nova Zelanda, Xile o Argentina.

El grup d’elit, el més prestigiós de tota la federació, continuarà conformat per Joan Verdú. L’esquiador comptarà amb un staff tècnic on hi haurà l’entrenador Juan Lago, el preparador físic Damià Costa, qui també acomplirà les seves funcions amb la resta de l’equip nacional, l’skiman Andrea Peretti i el fisioterapeuta Pol Ferrer, que també s’encarregarà del seguiment de la resta de l’equip nacional.

El grup masculí de l’equip nacional estarà conformat per Àxel Esteve, qui va culminar una gran temporada l’any passat, Àlex Rius. Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella. Tots quatre estaran sota les ordres de Fred Beauviel com a responsable d’equip, a més de comptar amb la preparació de l’entrenador Greg Ribotto.

Els equips femenins de la federació d’esquí estaran dividits en dos. Per un costat, l’equip A serà conformat per l’esquiadora Cande Moreno sota les ordres de l’entrenador Dejan Poljansek i Mathis Cottet d’skiman. D’altra banda, el grup B estarà conformat per esquiadores de tècnica i velocitat com Carla Mijares, Íria Medina i Jordina Caminal i el nou fitxatge, Clàudia Caminal, que estaran sota la responsabilitat tècnica de Guido Paci i Josh Alayrach com entrenador. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT