Tot sobre: Gastronomia

Laia Bautista
El nou Abarset vol convertir-se en el millor après-ski d’Europa
El local s’inaugurarà el 3 de desembre juntament amb l’obertura de les pistes
El Periòdic d'Andorra
Els mercats d’estiu a la parròquia d’Encamp repetiran l’any vinent
La corporació ja està treballant amb diverses accions per promoure el turisme al Pas
El Periòdic d'Andorra
‘Sabors d’estiu’ arriba amb 17 dies de cultura i gastronomia
L’esdeveniment tindrà lloc del 27 d’agost al 12 de setembre
El Periòdic d'Andorra
Balanç positiu de les Jornades de Cuina de Tardor
Alguns participats les descriuen com les millors, malgrat la pandèmia
El Periòdic d'Andorra
Comencen els Sabors d’Estiu a Escaldes-Engordany
Gastronomia i música s’uneixen al pàrquing de l’església Sant Pere Màrtir
Irene Mas Fàbrega
Naturlandia reforçarà l’oferta gastronòmica amb l’equip d’Ordino
Ajona considera que la línia de restauració ha de ser un dels eixos principals de qualsevol projecte turístic
Elisabet Cortiles
El sector hoteler confia que la ‘DO Andorra’ porti nous turistes
Alguns restaurants ja ofereixen vi andorrà, però encara es considera un producte «costós i selecte»
Adrià Esteban
L’endarrerida escudella del Pas
Una ciutadana relata els entrebancs per fer dos simultanis àpats a la parròquia d’Encamp
El Periòdic d'Andorra
Tret de sortida a les tradicionals escudellades
L’àpat se celebra avui a Andorra la Vella, a Escaldes i a la Massana
El Periòdic d'Andorra
GastroArt al Thyssen amb Georg Tappert i Arthur Segal
Els dos artistes serviran com a referent de l’activitat del 23 de gener
Altres noticies

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu