Search
Close this search box.

Tot sobre: Gastronomia

Elisabet Cortiles
El sector hoteler confia que la ‘DO Andorra’ porti nous turistes
Alguns restaurants ja ofereixen vi andorrà, però encara es considera un producte «costós i selecte»
Adrià Esteban
L’endarrerida escudella del Pas
Una ciutadana relata els entrebancs per fer dos simultanis àpats a la parròquia d’Encamp
El Periòdic d'Andorra
Tret de sortida a les tradicionals escudellades
L’àpat se celebra avui a Andorra la Vella, a Escaldes i a la Massana
El Periòdic d'Andorra
GastroArt al Thyssen amb Georg Tappert i Arthur Segal
Els dos artistes serviran com a referent de l’activitat del 23 de gener
Laura Cugat Ruiz
El Poblet de Nadal aposta per una nova i forta oferta gastronòmica
La cita turística s’iniciarà el 29 de novembre i acabarà al cap d’un mes
El Periòdic d'Andorra
La revolució de la gastronomia saludable
"No mengis el que pots, sinó el que vulguis"
El Periòdic d'Andorra
A la venda les entrades per a la Fira de Formatges
L’esdeveniment comença aquest divendres i durarà tot el cap de setmana
El Periòdic d'Andorra
Dualitat gastronòmica al Museu Carmen Thyssen
La visita anirà acompanyada d’un maridatge amb un tast i un còctel
El Periòdic d'Andorra
Menú prehistòric a les restes arqueològiques d’Aigüestortes
La recerca demostra que el parc tenia activitat humana fa més de 10.000 anys
Altres noticies

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu