- Hi haurà poques incorporacions i el dubte de la continuïtat de De la Rosa
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA
- Carlinhos i Ponce, durant la signatura de la renovació per dos anys del tanca brasiler, ahir al club. Foto: ORIOL LLAURADÓ
El BP Andorra treballa des d’aquesta setmana per tancar l’equip de la pròxima temporada, i mentre el mercat està aturat, el club estudia els casos propis de renovacions. Ahir va presentar la de Carlinhos, el tanca brasiler que firma per dos anys més, tot i que aquesta setmana podrien haver-hi més acords amb d’altres jugadors. Entre els que tenen data de caducitat i haurien de passar per les oficines del club per renovar o dir adéu al seu pas pel BP està el cas del tècnic Xavier de la Rosa. “Ell és seleccionador nacional de futbol sala, amb nosaltres té contracte fins al 30 de juny i qui ha de moure peça primer és ell, quan sàpiga què vol fer”, va manifestar ahir el president Ruben Ponce.
Carlinhos ha tingut ofertes del Brasil, i fins i tot alguns equips espanyols han contactat amb ell, però el tanca ha decidit continuar a Andorra “perquè estic a gust al club, som un vestidor que som amics, m’agrada el país i la seva gent”, segons les seves paraules. “Carlinhos és el pilar del nostre equip”, hi va afegir el president.
De la resta de l’equip, Aitor, Marimón, Marc Fernández i Jorge Dias tenen un contracte més amb el club, però la resta, no. L’objectiu del club és renovar tots els que vulguin ser una temporada més a l’entitat. “Hi haurà alguna baixa perquè tindran alguna oferta, però el gruix volem que es quedi”, va dir Ponce ahir.
AVUI, SEMIFINALS DE COPA
Avui a les 21.00, al pavelló municipal de Centelles, el BP Andorra busca el passi a les semifinals de la Copa Catalana, amb l’obligació de guanyar “sí o sí”, segons va dir ahir el president de l’entitat, Ruben Ponce. “Hem d’estar a semifinals, és la nostra obligació”, hi va afegir Ponce. Precisament Carlinhos és baixa per sanció, després de veure la vermella contra el Sícoris en vuitens de final. rmora@andorra.elperiodico.com
Per a més informació consulti l’edició en paper.