GastroArt al Thyssen amb Georg Tappert i Arthur Segal

Els dos artistes serviran com a referent de l’activitat del 23 de gener

Influencers en l’art és l’exposició que es pot veure al Museu Carmen Thyssen Andorra, i que mostra l’obra d’alguns autors en diverses disciplines, sobretot en la pintura, que han marcat tendència. Aquells que han deixat petjada entre els seus coetanis, i que en una altra època ho han seguit fent. El GastroArt al Thyssen torna a barrejar art i gastronomia i en aquesta ocasió ho farà mitjançant les figures de Georg Tappert i Arthur Segal.

El director artístic del museu situat a Escaldes-Engordany i comissari de l’exposició, Guillermo Cervera, mostrarà als participants de l’activitat els secrets de l’obra d’aquests dos artistes reconeguts, mostrant tot el que els defineix i que mostren en les seves traçades. Aquesta explicació exclusiva vindrà acompanyada d’un tast i d’un còctel innovadors creats per Fourteen Restaurants, pensants per l’ocasió i que permetran conèixer l’obra amb tots els sentits. Es realitzarà el 23 de gener a les 20.00 hores per un preu de 10,00 euros i està dirigida només a persones majors d’edat. Les places són limitades i per assistir-hi s’ha de fer mitjançant reserva prèvia.

Comparteix
Notícies relacionades
Comparteix
El més destacat
Publicitat
Entrevistes culturals
Líder de la banda espanyola, Los Rebeldes
Directora artística de l’espectacle ‘Il·lu’
Directora creativa del Cirque du Soleil
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu