Tres anys i dos mesos més tard del naixement de la primera revista dedicada al món de la dona al Principat d’Andorra, l’En Femení estrena avui pàgina web: www.enfemeni.com
L’estrena d’aquesta pàgina es fa amb una doble vocació. Per un costat fer arribar a un públic més gran els continguts de la revista, que Andorrana de Publicacions publica mensualment. Alhora, la voluntat és que els continguts de la revista no es perdin amb el temps, i internet ofereix la possibilitat de donar-los a conèixer amb més facilitat i que així, la seva divulgació sigui major.
Al portal web, periòdicament s’hi aniran penjant els continguts del número anterior al que es troba als quioscos, i se’n recuperaran els més interessants i sorprenents. A més, la web contempla la possibilitat que els lectors es donin d’alta al seu butlletí, que regularment anirà informant de les novetats a la pàgina de la revista.
A més, dotada de la tecnologia responsive, la web s’adapta perfectament a tots els dispositius amb que sigui consultada, ja sigui amb un ordinador, amb una tauleta o amb un telèfon mòbil.
Alhora, també s’ha posat en marxa una pàgina de la revista a la xarxa social Facebook. La xarxa més popular del Principat, a la que hi ha oberts perfils de gairebé la meitat de la població del país, tindrà també el seu espai per a l’En Femení, que sota l’adreça www.facebook.com/revistaenfemeni oferirà consells de moda, estètica i tendències per estar al dia de les novetats per estar a l’última.
Una altra de les xarxes socials que darrerament han agafat més embranzida és Instagram. En ella també hi haurà un perfil de la revista, que aportarà, a diferència de la pàgina a Facebook, consells i trucs de diferents aspectes pel públic femení. Es podrà seguir amb el nom d’usuari @enfemeni.
En Femení va néixer fa tres estius, amb la vocació de donar a conèixer el que passa a Andorra al públic femení (tot i que també en té molt de masculí), i apropar consells de moda, bellesa, tendències en decoració, els actes de vida social, l’horòscop i el zodíac i donar a conèixer persones del Principat, a través de les seves seccions Perfil i Entrevista als lectors. Una trajectòria de tres anys, amb una vintena de professionals treballant en cada número i amb la voluntat de seguir creixent al costat de les lectores de la revista, adaptant-se als nous temps i a les noves maneres de consumir els continguts editorials.