PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gallardo manté contactes a París amb directius de diferents sectors

Les reunions preveuen l’intercanvi d’aspectes econòmics d’interès per als empresaris d’ambdós països

Per El Periòdic

Una de les reunions mantingudes pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.
Una de les reunions mantingudes pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. | Govern d’Andorra

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, també president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, va mantenir durant el dimarts i ahir diverses reunions empresarials a París, amb representants del sector econòmic, innovació, digital, salut, eSports i consultoria. El programa de sessions de treball, organitzades per Andorra Business, van incloure trobades amb directius d’algunes de les entitats més importants establertes a la capital francesa, com la mantinguda amb el director de la Cambra de Comerç de França, Antony Valentini, amb qui va abordar aspectes econòmics d’interès bilateral per als empresaris dels dos països. Gallardo també es va reunir amb presidents i directors d’entitats com France Fintech, France Digitale i French HealthCare, amb consultores i amb propietaris de destacats fons d’inversió.

Així, el titular de Presidència, Economia i Empresa va manifestar que «ha estat una bona oportunitat per explicar en quin moment de diversificació econòmica es troba el nostre país i les seves oportunitats. Ens hem reunit, a més, amb diversos multiplicadors, el que ens serveix per donar a conèixer a la seva xarxa de contactes que ofereix Andorra, els canvis que estem treballant, com la modificació de la llei d’inversió estrangera, i quins són els sectors prioritaris que impulsem».

D’altra banda, el ministre va visitar un dels ecosistemes de referència en l’àmbit empresarial de la salut digital, el PariSanté Campus. En la reunió mantinguda amb el seu director general, Antoine Tesnière, van posar sobre la taula aquest model i els trets característics que es podrien aplicar a Andorra. L’entitat, que compta amb capital públic i privat, és un referent en l’optimització de l’ús de les dades de salut. Paral·lelament, Gallardo va donar a conèixer els darrers projectes del país i les oportunitats d’inversió a Andorra en entrevistes concedides a periodistes de mitjans de reconegut prestigi com Le Figaro, France Inter, France Info Radio i l’Opinion, entre d’altres. 

La jornada de treball va cloure amb una reunió amb la sotsdirectora general de Ciències Naturals de la Unesco, Shamila Nair-Bedouelle. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT