Empat sense més

L’FC Andorra empata 0-0 amb el Reial Múrcia en el segon partit de pretemporada per als de Sarabia

Un moment del partit d’ahir entre l’FC Andorra i el Reial Múrcia al Pinatar Arena. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va registrar un empat ahir en el que va ser el seu segon partit de pretemporada. En aquesta ocasió, els del Principat van acabar amb un 0-0 el seu duel amb el Reial Múrcia al complex esportiu de San Pedro del Pinatar, concretament al Pinatar Arena.

Els primers minuts de trobada van ser per al Múrcia, que es va trobar més còmode sobre l’herba del Pinatar Arena, també acompanyat pels seus aficionats. La banda esquerra, amb un incisiu Arnau Ortiz, va ser l’escollida pels locals per fer mal a l’equip dirigit per Eder Sarabia, sense arribar a tenir cap ocasió clara. Uns 10 minuts li van fer falta als tricolor per entrar al partit. Hevel va ser el més destacat dels tricolor, tenint la primera ocasió per als andorrans amb un xut amb cama esquerra que va sortir fregant el pal dret de la porteria defensada per Serna.

Els 10 als 20 minuts, l’FC Andorra va aprofitar per imposar-se als seus rivals, fent-se dominador de la possessió després de veure que el Múrcia optava per esperar els tricolor en camp propi abans de proposar una pressió avançada. Tot i això, als jugadors de Sarabia els va faltar una última passada per gaudir d’oportunitats clares, mentre que els murcians van fer seus els trenta minuts de partit. Pedro León, l’exjugador del Reial Madrid entre altres, va ser un dels més actius del conjunt dirigit per Mario Simón, amb centrades a l’àrea buscant Andrés Carrasco, que va tenir la més clara per als seus amb un bon remat de cap.

A partir d’aquí, i fins al final de la primera part, els tricolor es van mostrar més intensos, provant amb triangulacions a la medul·lar, però sense sort per poder obrir el marcador. La connexió amb Nieto o el fet de trobar la combinació amb algun dels tres homes de la davantera semblava ser el punt clar a resoldre.

Ja en la represa, l’FC Andorra buscava Carlos Martínez per crear jugades interiors, mentre que el Múrcia es va mantenir ferm en defensa, però tot i això, Sarabia demanava pressió als seus jugadors, els quals van sortir tots de refresc, canviant completament l’11 que havia començat la trobada. En la banda, el tècnic basc no va parar de donar ordres per corregir el que estava passant al terreny de joc, en un intent per desencallar un duel que va estar molt més disputat al migcamp que a les àrees.

Els minuts van anar passant i cap dels dos conjunts van aconseguir apropar-se als dominis rivals, deixant clar el context que es viu en un partit de pretemporada, amb poca pressió, molt de respecte i amb els jugadors posant-se a punt per la que serà la temporada 2022-2023. A les acaballes, el Múrcia ho va intentar i va tenir dues aproximacions perilloses amb jugades ràpides per banda que no es van acabar de concretar. No obstant això, gairebé la més clara del partit la va tenir Luka Managadze per a l’FC Andorra en l’últim minut. Els tricolor posen punt final a la seva estada a Múrcia i disputaran dos partits més, contra el Girona i l’Espanyol B, el dimecres i el divendres de la setmana vinent.

Les claus

-Possessió: L’FC Andorra va intentar desplegar el seu joc característic, fent-se dominador de la pilota i no tenint pressa per crear.

-Combinació: Durant la primera meitat, als de Sarabia els va faltar acabar de trobar una bona combinació per gaudir d’ocasions.

-Proves: Els dos conjunts van variar tots els jugadors sobre el terreny de joc, per corregir aspectes de cara a la temporada.

-Context: El partit no va gaudir de massa ocasions de perill, deixant clar el context de pretemporada en el qual es troben els equips.