PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Desconcert per les noves mesures a l’oci nocturn

Molts ciutadans no van poder accedir als locals per no dur el test d’antígens

Per El Periòdic

Un cartell amb la normativa a l’entrada d’un local.
Un cartell amb la normativa a l’entrada d’un local. | L.B.S.

L’obertura de l’oci nocturn era un moment molt esperat tant pels propietaris dels locals com pels ciutadans. La setmana passada, el Ministeri de Salut va anunciar l’obertura del sector a partir del divendres amb l’aforament al 100% i recuperant l’horari habitual, és a dir, fins a les 05.00 hores. Per això, des del ministeri van deixar que els propietaris dels locals decidissin entre dues opcions: entrar amb passaport covid i un test d’antígens per estar sense mascareta dins del local, o bé demanar només el passaport covid, però amb l’obligatorietat de la mascareta a l’interior.

La sorpresa per a molts ciutadans i turistes va ser que tots els locals de la capital van optar per la primera opció, un fet que va repercutir en la pèrdua de molts clients que es van haver de quedar a les portes, molts d’ells perquè no duien el test d’antígens. També es van donar situacions, sobretot entre turistes, que no duien cap dels dos documents sanitaris i que manifestaven desconèixer la nova normativa vigent per a l’obertura de l’oci nocturn al Principat.

Tot i les llargues cues que es van arribar a formar en les entrades dels locals a primera hora de la nit, gairebé el 80% de les persones que tenien ganes de sortir de festa van haver de girar cua i optar per anar a pubs on sí que podien accedir només amb el passaport covid.

Així, tot i que la decisió que van escollir des de l’oci nocturn els perjudiqués, altres locals de música com els pubs, van tenir més clientela del que esperaven davant l’anhelada obertura de les discoteques a Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT