PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou concurs pel Registre Integrat d’Armes, desert el mes d’abril

L’Executiu adjudica el subministrament de 25 impressores tèrmiques

Per Lídia López

Josep Maria Rossell.
Josep Maria Rossell. | Consell Generall/Eduard Comellas

La reunió de Consell del Ministres celebrada ahir va convenir tirar endavant tres demandes fetes pel ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell. En primer lloc, es va aprovar tornar a convocar el concurs per a l’elaboració del Registre Integrat d’Armes del Principat d’Andorra (Riapa) per al Departament de Policia, després que quedés desert per falta de concurrència en la primera ocasió que es va publicar, el darrer mes d’abril. 

D’aquesta manera, i tal com va detallar la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ahir en funcions de Portaveu, es torna a treure aquesta convocatòria de concurs nacional, de procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El procés quedarà recollit la pròxima setmana, amb la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

En aquest sentit, la ministra va exposar que l’objectiu del registre és que «compili les dades sobre les armes existents al país», en compliment de la regulació sobre les armes, i que l’eina es pugui utilitzar «per a la consulta, control i coordinació sobre la compra i venda d’armes». 
El segon element vinculat al Ministeri de Justícia i Interior va ser l’adjudicació per al subministrament de 25 impressores tèrmiques portàtils per al Departament de Policia a l’empresa Andorsoft SA per un valor de 6.714,13 euros. 

Finalment, a la mateixa empresa també se li va adjudicar un segon servei, igualment per al Cos d’Ordre, per al subministrament i la instal·lació d’un servidor de virtualització i una cabina de discos per un preu total de 23.611,24 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT