PUBLICITAT

La zona del Pedral estrena 34 places d’aparcament

El Comú d’Encamp ha habilitat temporalment la zona amb places verdes

Per El Periòdic

El nou aparcament ubicat a la zona del Pedral, a Encamp.
El nou aparcament ubicat a la zona del Pedral, a Encamp. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp ha habilitat una nova zona d’aparcament al carrer del Pedral, amb un total de 34 places. L’objectiu és donar cobertura a les necessitats d’aparcament de la zona, especialment durant l’entrada i sortida de les escoles, però també als comerços i establiments de restauració que, amb el tancament de l’aparcament de la Palanqueta, van veure disminuir les places d’aparcament properes.

La zona d’aparcament s’ha habilitat temporalment per resoldre les mancances d’aparcament que hi ha actualment a la parròquia.

La tarifa d’aparcament és la corresponent a la zona verda C, 0,45 euros l’hora, amb un 50% de descompte amb la targeta e-parq, és a dir, 0,23 euros l’hora, de dilluns a diumenge de les 09.00 hores a les 13.00 hores i de les 15.00 hores a les 20.00 hores (excepte els dies 01 de gener, 14 de març, 08 de setembre i 25 de desembre) i amb la possibilitat per als veïns residents de la parròquia encampadana de demanar la vinyeta anual per un import de 306 euros. Per a més informació cal contactar amb el Servei de Circulació del comú.
D’altra banda, el Comú d’Encamp està finalitzant les obres de dos nous aparcaments més, un a les Bons i l’altre al carrer de la Vena, dels quals es preveu la seva posada en funcionament a finals d’estiu. La construcció de l’aparcament del carrer de la Vena, amb una vuitantena de places d’aparcament, ha permès també crear un nou accés a l’avinguda de Joan Martí, una zona de jocs infantils, i també, en l’extrem més allunyat dels habitatges, un nou pipicà, a banda de la construcció de la vorera pel carrer de la Vena i una zona enjardinada.
Els dos aparcaments inclouran places disponibles per a abonats, amb diferents modalitats: 24 hores i 12 hores amb opció nocturna o diürna. Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d’Aparcaments de la corporació.

En total, a finals d’estiu s’hauran posat en servei a la parròquia unes 130 noves places d’aparcament, entre zona verda i aparcaments horitzontals amb barrera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT