PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra passa per sobre de Kosovo a la Copa Davis

L’equip del Principat guanya els tres partits disputats davant els kosovars

Per Marcos Bernat

Imatge d’un partit d’Andorra a la Copa Davis.
Imatge d’un partit d’Andorra a la Copa Davis. | Jean-Ba Poux

Andorra va passar per sobre de Kosovo per sumar les seves primeres victòries de la Copa Davis. L’equip del Principat va vèncer amb autoritat en els tres partits davant el combinat kosovar, perdent tan sols un dels sis sets disputats. És per això que l’entrenador, Jean-Ba Poux va mostrar la seva satisfacció al final de la jornada. «Per fi hem aconseguit la victòria», va afirmar.

En el primer duel, Damien Gelabert va vèncer Bajraliu per 1-6 i 4-6. Un resultat que deixa satisfet el seu tècnic, especialment, amb el primer parcial. «Ha fet un bon partit contra el número dos de l’equip rival. El primer set ha jugat molt bé, en el segon, el joc s’ha igualat una mica més pels nervis, però l’hem tirat endavant», va apuntar Poux.

En el segon enfrontament, Eric Cervós va treure el seu millor tennis per batre al seu oponent, Sylhasi per 1-6, 1-6. Cervós va dominar totes les facetes del joc i va despertar els elogis del seu entrenador, que va afirmar que «ha fet un partit espectacular i molt seriós».
Finalment, la trobada de dobles va ser la més igualada, però es va decantar del costat dels tricolor. Així, Cervós i Jordi Trilla van remuntar contra Bajraliu i Mustrafi per a acabar amb un marcador de 6-4, 2-6, 5-7.

«La nota positiva és que Trilla ha debutat amb una victòria», va apuntar Poux.
Avui, els jugadors andorrans tenen el repte de guanyar San Marino, un rival que està mostrant el seu potencial al campionat. «Ens enfrontem a un bon equip, però els jugadors estan motivats i amb confiança», va dir el tècnic andorrà. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT