L’Andorra Atletisme es fa amb l’objectiu i aconsegueix pujar de categoria

L’equip va quedar segon al Grup D en el Campionat de Catalunya de Clubs al finalitzar les dues jornades

Per David Sansaloni

Celebració dels atletes andorrans.
Celebració dels atletes andorrans. | FAA

L’Andorra Atletisme va aconseguir l’objectiu de pujar de categoria després de quedar segons al Campionat de Catalunya de Clubs. Els del Principat van quedar enquadrats al Grup D i per davant van haver de disputar dues jornades, a Palafurgell i a Castellar del Vallès. Després d’una primera jornada on ja van assolir la segona plaça, els andorrans van haver de mantenir el nivell en la darrera data per a certificar l’ascens. Aquesta va ser una competició d’equips on es van sumar els punts que s’anaven aconseguint en cada prova. Com a atletes més destacats van estar Pol Moya, que va ser primer als 800 metres; Bruna Luque, primera als 400 metres tanques; Miquel Vinchez va ser el millor a la perxa; Eloi Vilella, que va batre el rècord d’Andorra de salt de llargada sub-18 situant-lo en 6,42 metres i Marcos Sanza, que es va alçar amb la primera posició als 5.000 metres amb una marca de 15.10.02. Molt bona participació de tots els atletes presents en cadascuna de les diferents proves.